Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak polis Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Milli otomobil yarışçısı Ayhancan Güven, simülasyon yarışında zirvede

ANKARA (AA) - Milli otomobil yarışçısı Ayhancan Güven, Porsche Mobil 1 Supercup Virtual Edition simülasyon yarış serisinin ilk iki yarışı sonunda zirvede yer aldı.

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle tüm dünyada ara verilen motor sporları heyecanı simülasyon yarışlarıyla devam ediyor.

Red Bull sporcusu Ayhancan Güven de Porsche Mobil 1 Supercup Virtual Edition simülasyon yarış serisinde mücadelesini sürdürüyor.

İspanya'nın ünlü Katalonya Pisti'nde gerçekleştirilen sezon açılışı, iki yarış üzerinden yapıldı. İlk yarışı ikinci sırada tamamlayan Ayhancan, ikinci yarışı ise kazandı. Ayhancan Güven, yarış sonunda şampiyonada 45 puanla ilk sıraya yükseldi.

Kısa bir açıklama yapan Ayhancan, "Simülasyon yarışlarının da ne kadar heyecanlı olabileceğini herkese kanıtladık. Şampiyonaya zaferle başlamak harika bir duygu." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263