banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

Nilüfer'de Judo için engel yok

BURSA (İGFA)- Bursa'nın Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, 15-16 Eylül tarihinde Türkiye Görme Engelliker Judo Şampiyonası tarafından gerçekleştirilen Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası'ndan 8 madalya ile döndü.

Ordu'da Atatürk Spor Salonu'nda 5 ayrı kategoride gerçekleşen judo şampiyonasında 24 ilde 200'ü aşkın sporcu katıldı. Nilüfer Belediyesi Görme Engelli Spor Kulübü sporcuları büyük bir başarıya imza attı, 4 altın, 3 bronz ve 1 gümüş madalyanın sahibi oldu. 

Nilüfer Belediyesi Milli Takım kampına sporcu gönderdikleri için gururlandıklarını söyledi. 66 kilogramda Oğuz Sevim Ümitler Türkiye Şampiyonu ile Gençler Türkiye Üçüncüsü olurken, 60 kilogramda Kadir Kılıç da Gençler Türkiye Şampiyonu ile Büyükler Türkiye ikincisi olmaya hak kazandı. Şampiyonada, 81 kilogramda yarışan Muhammet Balcı Gençler Türkiye  Üçüncüsü, 81 kilogramda Yasin Çimciler Büyükler Türkiye Şampiyonu olurken, 90 kilogramda Abdulsamet Sevim de Gençler Türkiye Şampiyonu ve Büyükler Türkiye Üçüncüsü oldu.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263