banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

Okul Sporları Yıldızlar Karate Türkiye Birinciliği

ÇANAKKALE (AA) - Okul Sporları Yıldızlar Karate Türkiye Birinciliği, Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Karate Federasyonu organizasyonuyla Eceabat Spor Salonu'nda düzenlenen, 35 ilden 260 sporcunun katıldığı turnuvanın açılış seremonisi yapıldı.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, açılışta yaptığı konuşmada, karatenin aynı zamanda saygı, sevgi ve dostluk sporu olduğunu söyledi.

Turnuvanın Çanakkale'de yapılmasından mutluluk duyduklarını belirten Tavlı, "Birbirinize karşı yaptığınız hamlelerde göstermiş olduğunuz duyarlılık, sporun dostluk, kardeşlik olduğunun hem ülkemize hem dünyaya yayılmasında önemli olacaktır." diye konuştu.

Daha sonra Karate İl Temsilcisi Süleyman Orhan tarafından Vali Tavlı, Eceabat Kaymakamı Turan Yılmaz, Belediye Başkanı Saim Zileli, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp'e birer teşekkür belgesi takdim edildi.

Yıldız kız ve erkekler kata ile kumite kategorilerinde dereceye giren sporculara madalya ve belgeleri, Tavlı, Yılmaz, Zileli ve Alp tarafından verildi.

Okul Sporları Yıldızlar Karate Türkiye Birinciliği, yarın sona erecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263