banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

Olimpik sporcu Hatice ringe çıkıyor

BURSA (İGFA) - Bursa ve Türkiye'nin gururu, Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün milli taekwondocusu Hatice Kübra İlgün, Tokyo 2020'de ilk turda Kosta Rika'dan Neshi Lee Lindo Alvarez ile 25 Temmuz Pazar günü karşılaşacak.Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün milli taekwondocusu Hatice Kübra İlgün, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda madalya mücadelesine başlıyor.

Dev organizasyonda Bursa ve Türkiye'yi 57 kiloda temsil edecek milli taekwondocu, ilk turda Kosta Rika'dan Neshi Lee Lindo Alvarez ile 25 Temmuz Pazar günü karşılaşacak. Yakaladığı başarılı performansı Tokyo 2020'de de sürdürmek ve ülkemize madalya ile dönmek isteyen Hatice Kübra İlgün, Kosta Rikalı rakibiyle saat 06.20'de karşı karşıya gelecek.

Kariyerinde Universiade şampiyonluğunun yanında Avrupa, Dünya ve Akdeniz Oyunları gibi organizasyonlarda gümüş madalyaları bulunan, ayrıca Olimpiyat oyunları kadar zorlu olan ve yılda 4 kez düzenlenen grand prix müsabakalarının hepsinde madalya kazanan tek Türk tekvandocu olan Hatice Kübra İlgün, Kosta Rikalı rakibini geçmesi halinde saat 09.20'de ABD'li Anastasija Zolotic ile Faslı Nada Laaraj maçının galibiyle karşılaşacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263