banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

Siirt İl Özel İdare Spor'a ceza yağmuru

SİİRT (İGFA) - Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 10 Şubat tarihinde Misli.com 3.Lig 4.Grubunun 20.haftasında Siirt’te oynanan Siirt İl Özel İdaresi Spor-Bursa Yıldırım Spor maçında Başkan Canpolat’ın hakem odasına girmekten 4 ay hak mahrumiyet ve para cezası, Antrenör Samet Gökmen Akınay ve masör İlyas Süren’e para ceza cezası verildi.

 

HİFZULLAH CANBOLAT KENDİNİ SAVUNDU

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulüp Başkanı Hifzullah Canbolat ise sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yaparak kendini savundu

Profesyonel Futbol Disiplin (PFDK) Kurulu'na sitem eden Canpolat, "PFDK, Kulüp Başkanı olarak şahsıma, kaleci Antrenörüne ve masörümüze ama özellikle tarafıma çok acımasızca keyfi ve kasti olarak kendilerince bir ceza vermişlerdir. Hakemlerin takımımıza karşı yaptıkları linç girişimine kulüp Başkanı olarak sesiz kalmadığım için bu ceza tarafıma verilmiştir. Aynı zamanda hakemlerin bu haksız ve yanlı maç yönetmelerini örtbas etmek için PFDK bu cezaları bana vermek suretiyle hedef saptırıp, Siirt spor camiasını kandırabileceğini aynı zamanda beni de susturabileceğini zannetmişlerdir. Tarafıma kendinizce vermiş olduğunuz ceza zerre kadar umurumda değildir. Hakemlerin yanlı maç yönetmeleri ile ilgili görüntüler sizde olduğu gibi, Kulüp arşivimizde de mevcuttur. Açık yüreklilikle tekrar ifade ediyorum ki bu Kulübün başında olduğum müddetçe, bedeli ne olursa olsun, sonuna kadar bu kulübün hak ve hukukunu savunacağımı bilmenizi isterim. "Haksızlığa karşı susan hakkıyla birlikte şerefini de kaybettiği gibi dilsiz şeytan olur" sözünü hatırlatmak isterim."

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263