Öne Çıkanlar tarihi çarşılar Zahit Tiryaki Vali Ahmet Hamdi Nayir Novartis Onkoloji Türkiye hünkar köşkü

Teksüt Bandırma, Süper Lig'de şampiyonluğu hedefliyor


BALIKESİR (AA) - Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Teksüt Bandırma Basketbol Kulübünün sponsorluğunu üstlenen Teksüt firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık, bu sezon ligde şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.

Arınık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bandırma Basketbol Kulübü ile 5 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladıklarını hatırlattı.

Türk basketbolunu ve Süper Lig'de mücadele eden Bandırma Basketbol Kulübünü yıllardır yakından takip ettiklerini belirten Arınık, "Basketbol kulübüne sponsor olmak aklımızda yoktu. Bu çok ani olan bir şey. Banvit yöneticileri devam etmeyeceklerini belirtmişler. Kulüple kaynaştık, çok kısa zamanda anlaştık. Doğru bir iş yaptığımıza inanıyorum." dedi.

Arınık, sponsorluk anlaşması imzalamalarının ardından çevreden olumlu tepkiler aldıklarını vurguladı.

Bundan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Arınık, şunları kaydetti:

"İnşallah sponsorluğumuz uzun seneler sürecek. Bölgemize, kulübe, firmamıza, Bandırma halkına iyi bir hizmet olacağını düşünüyorum. Kulüp olarak iyi bir başarı elde edeceğimizi düşünüyorum. Firma olarak da sosyal bir proje, tabii buradaki amacımız firmamızı da tanıtmak. Her bakımdan uyum sağlandı. Sosyal proje olması bakımından, ticari konu olarak da inşallah neticesi iyi olacak. Hedefimizde şampiyonluklar var. Kulübümüz nadide bir kulüptür, olmayacak, başarılmayacak hiçbir şey yok. Kendilerine son derece güveniyorum. Yöneticilerimize, hocamıza, oyuncularımıza güveniyorum. Herkes rahat olsun, Teksüt Basketbol Kulübünün, Basketbol Süper Ligi'ndeki hedefi şampiyonluktur. Bu yolda sonuna kadar ilerleyeceğiz."

Arınık, Teksüt Bandırma Basketbol Kulübü başta olmak üzere Süper Lig'de 2019-2020 sezonunda mücadele edecek tüm takımlara başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263