banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

UMF Yapı İzmit Belediyespor yeni sezona hazır

UMF Yapı İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında sahasında Bellona Kayseri Basketbol ile 73-73 berabere kaldı KOCAELİ (İGFA) - Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Kocaeli'ni temsil edecek olan UMF Yapı İzmit Belediyespor, 17 Ekim’de oynayacağı ilk lig mücadelesi öncesi son hazırlık müsabakasında Bellona Kayseri Basketbol ekibiyle kozlarını paylaştı. Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada her iki takım da etkili bir oyun ortaya koyarken, mücadeleye iyi bir başlangıç yapan İzmit’in Perileri ilk çeyreği 27-23 önde tamamladı.

İlk çeyrekteki hızlı oyununu ikinci çeyrekte parkeye yansıtamayan UMF Yapı İzmit Belediyespor, ilk yarıyı 41-46 geride tamamladı. Üçüncü çeyrekte toparlanan İzmit ekibi, son periyoda 58-56’lık üstünlükle girdi. Son bölümde iki takımda skoru dengede tutarken, kıran kırana geçen maç 73-73 eşitlikle sona erdi.

Kayseri ekibi karşısında iyi bir görüntü ortaya koyan temsilcimiz, sezonu 17 Ekim Pazar günü saat 17.00’de OGM Ormanspor ile deplasmanında oynayacağı maçla açacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263