banner281
Öne Çıkanlar Tekirdağ Balıkesir Bilecik Sakarya operasyon

Umurbeyli güreşçiye Kırkpınar'da altın madalya

 Umurbey Belediyesi Güreş Spor Kulübü sporcusu Emre Atmaca, 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde "minik 1" kategorisinde altın madalya kazandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yağlı güreş sporunda çıtayı her geçen gün yükselten Umurbey Belediyesi Güreş Spor Kulübü başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Bu yıl 657'ncisi yapılan yağlı güreşlerin zirvesi kabul edilen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde "minik 1" kategorisinde mücadele eden kulüp sporcusu Emre Atmaca, altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş ve Umurbey Güreş Ağası Cengizhan Örs, birincilik kürsüsüne çıkan Atmaca'yı tebrik etti.

Sporcu Emre Atmaca ise Kırkpınar'a çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Emeğimizin karşılığını aldığımız için çok mutluyum. İnşallah altın madalyalarımın devamı gelecek. Destekleri için başta ailem ve antrenörlerim Mert Can Şenol ile Cem Özden olmak üzere, belediye başkanımız Sami Yavaş ve güreş ağamız Cengizhan Örs’e çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263