banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

Yelken Kulübünde yaz okulu ikinci dönemi başladı

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübünde, yelken, yüzme ve İngilizce derslerini kapsayan yaz okulu ikinci dönemi başladı.

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü antrenörü Berk Uzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7-18 yaş arasındaki çocuk ve gençlerin katıldığı yaz okulunda ikinci dönemin başladığını belirtti.

Kurslarda çocuk ve gençlere özgüven kazandırıp onlara bilinçli bireyler olarak yaşamayı öğretmeye çalıştıklarını dile getiren Uzel, şunları kaydetti:

"Kulübümüz, kurulduğu 1986 yılından bu yana Türkiye’ye milli sporcu yetiştirmiş ve hala Avrupa ve dünya şampiyonalarında başarılı sporcuları ile yarışan, son dört yılda önemli dereceler kazanmış bir yelken kulübüdür. Yaz okullarımız başladı. Kurslara gelen öğrencilerimiz haftada beş gün olmak üzere sabahları yelken, öğleden sonra yüzme ve yine İngilizce eğitimi ile devam ediyor. Yelken eğitimlerimizde Türkiye Yelken Federasyonu ve Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa oluşturduğu Türkiye Ulusal Yelken Eğitim Programı'nı kullanıyoruz. Çocuklarımız ona göre sertifika alıyor."

Anahtar Kelimeler:
TekirdağYelkenYaz Okulu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263