banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Yıldızlar ve Gençler Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası'na doğru


YALOVA (AA) - Yıldız ve Genç Milli Takımları, Romanya'da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında Yalova'daki kamp çalışmalarını tamamladı.

Romanya'da 15-24 Temmuz tarihlerinde yapılacak Yıldızlar ve Gençler Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası'na Yalova'da hazırlanan milli takımların, 15 günlük kampı sona erdi.

Kampın son gününde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, 90. Yıl Spor Salonu'nda sporcuları ziyaret ederek başarı diledi.

Metin Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takımların 15 gündür Yalova'da kamp yaptığını belirterek, "Romanya'daki Yıldızlar ve Gençler Avrupa Şampiyonası'na hazırlandılar. Çeşitli dönemlerde Masa Tenisi Milli Takımlarımız zaten ilimizde kamplar yapıyor. Masa tenisinde de Yalova olarak Türkiye'de marka bir kentiz. Bu başarılarımızın karşılığında milli takım kamplarını ve faaliyetlerini ilimize veren Türkiye Masa Tenisi Federasyonuna teşekkür ediyorum." diye konuştu.


- Bayram Ali Yıldız: "Avrupa Şampiyonası'nda madalyalar hedefliyoruz"


Genç Erkek Milli Masa Tenisi Takımı Antrenörü Bayram Ali Yıldız, hem yıldız hem de gençlerde madalya hedeflediklerini kaydetti.

Yıldız, "Yıldızlar ve Gençler Avrupa Şampiyonası öncesindeki kampımızı Yalova'da yaptık. Toplam 20 sporcu ve 6 antrenörle kamp çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Avrupa Şampiyonası'na 16 sporcu ve 4 antrenörle katılacağız. Avrupa Şampiyonası'nda madalyalar hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Romanya'daki şampiyonada iddialı olduklarını belirten Yıldız, "Tekler, çiftler, karışık çiftler ve takımlarda maçlarımız olacak. Oldukça güzel bir kamp dönemi geçirdik. Geçtiğimiz şampiyonada iki madalya almıştık. Bu tarihi bir başarıydı. Bu organizasyonda da minimum iki madalya hedefliyoruz. Daha güzel sonuçlar da alabiliriz." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263