banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Ankara Gölbaşı ‘akıllı kent’ sistemine geçiyor

ANKARA (İGFA) - Akıllı kent olma yolunda adımlarını hızlandıran, doğaya ve çevreye duyarlı projeleri bir bir hayata geçiren Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek son olarak ise Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok ile bir araya geldi. G

ölbaşı’nda hayata geçecek olan akıllı sistemler kapsamında protokole imza attıktan sonra proje hakkında detay veren Başkan Ramazan Şimşek “Protokol kapsamında sokak ve parklardaki aydınlatmalar insana duyarlı olacak. Park ve bahçe sulama sistemleri ise nem oranına göre hareket edecek.   Akıllı sulama sayesinde suyumuza sahip çıkarak gereksiz su tüketiminin önüne geçmiş olacağız. Sulama sistemleri otomatik olarak devreye girecek ve bitkilerimiz ihtiyacı kadar su ile bu sayede buluşacak” dedi.

Projenin diğer detaylarını da aktaran Başkan Şimşek, aynı zamanda hasta takip sistemimiz de vatandaşlarımızın sağlık durumlarını an be an takip edebilmeleri açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Bu projemiz sayesinde bu hizmeti de yine hemşerilerim ile buluşturmuş olacağız.  Acil durum butonumuz sayesinde ise hızlıca aksiyon almış hastalara anında ulaşmış olacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263