banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Tarihi konak SASKİ

Katar'dan dijital seyahat arkadaşı uygulaması

BURSA (İGFA) - Kullanıcıyı merkeze alan bir dijital seyahat arkadaşı olarak tasarlanan uygulama aracılığıyla ziyaretçiler, Katar'ın kültürel miras alanlarını, kapsamlı açık hava spor aktivitelerini, zengin mutfak seçeneklerini ve benzersiz cazibe merkezlerini seyahatlerinden önce evlerinde ve Katar'ı ziyaretleri sırasında keşfedebilecek. 
 
Heyecan verici özelliklerle dolu uygulama, ikonik ve önemli noktaların 360 derecelik ve panoramik görüntülerinin yanı sıra yakındaki gezilecek yerler ve atraksiyonlarla ilgili kişiselleştirilmiş öneriler sunma özelliklerine sahip. Uygulamanın diğer yararlı işlevleri arasında kullanıcılara sağa kaydırma suretiyle favori konumlarının bir kısa listesini oluşturma, bir harita asistanı yardımıyla konaklamalarını planlama ve kullanıcı tercihlerine göre kişiselleştirilmiş önerileri keşfetme gibi seçenekler yer alıyor.
 
Katar Ulusal Turizm Konseyi Operasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Berthold Trenkel şunları söyledi: “Katar, gizli mücevherlerle dolu bir ülke ve hem yerel, hem de uluslararası ziyaretçiler için önde gelen bir destinasyon olma misyonuna sahip. VisitQatar mobil uygulamasının lansmanı, dijital pazarlamamızı modernize etme ve üstün bir ziyaretçi deneyimi sunma stratejimizin temel bir parçasını teşkil ediyor" dedi. VisitQatar Mobil Uygulaması hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.visitqatar.qa adresini ziyaret edin veya uygulamayı AppStore'dan indirin.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263