Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Türk şirketlerden 3 boyutlu teknoloji için güç birliği

İSTANBUL (İGFA) - Yeni teknolojilere yönelik faaliyetler gösteren Cerebrum Tech ve GFDS-Global Future Designs&Solutions Inc. ortaklığa gitti. Ortaklık adına yapılan açıklamaya göre, yakın zamanda faaliyete başlayan, Ankara, İstanbul, San Francisco, Londra ve Seul ofisleri bulunan Cerebrum Tech, fütürist tasarım uygulamalarıyla öne çıkan GFDS ile ortaklık kurdu.

Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Erkul, iki şirketin ortaklığını heyecanlı ve ilham veren bir birleşme olarak değerlendirdi. GFDS Yönetim Kurulu Başkanı Mert Oğuzata da amaçlarının teknoloji için teknoloji geliştirmek değil, insanlığa faydalı olacak teknolojileri geliştirmek olduğunu söyledi.

Artırılmış gerçeklik/sanal gerçeklik (AR/VR) gibi 3 boyutlu teknoloji pazarının büyüklüğünün 2024 yılında 72 milyar dolar seviyelerine ulaşması bekleniyor. Önceki yıllarda üretim ve perakende sektöründeki teknoloji yatırımları daha ön plandayken, önümüzdeki yıllarda eğlence ve savunma sektörlerinin 3 boyutlu teknoloji pazarında lokomotif rolü üstleneceği düşünülüyor.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263