banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Emirates A380 Filosunun Son Üyelerini Kasım Ayında Teslim Alacak

Teslim edilecek üç yeni A380'in her birinde, Emirates'in çokça övülen Premium Ekonomi kabininin yanı sıra A380'in en yeni kabin tasarımı, First Class için özel süitler ve Duş& Spa, ünlü Uçak İçi Lounge, Business Class’ta yatak haline gelebilen koltuklar dahil imza niteliğinde özellikler ve tüm kabinlerdeki yolcuların erişebildiği havayolunun ice platformundaki geniş eğlence içeriklerinin keyfini çıkarmak için sektördeki en büyük koltuk arkası ekranlar yer alıyor.

Bu teslimatlarla birlikte Emirates'in filosundaki A380'lerin toplam sayısı Kasım ayında 118'e ulaşacak. Bunlar arasında Premium Ekonomi koltuklu dört sınıflı altı uçak yer alıyor.

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Airbus ile A380 siparişimizin geri kalanın teslimatını öne almak için bir anlaşma yaptık ve bu birimlerin finansmanını garanti altına aldık. Önümüzdeki aylarda Premium Ekonomi kabin ürününü tamamen piyasaya sürmeye hazırlanıyoruz ve bu yeni uçaklar yüksek rağbet gören bu koltukların sayısını artıracak."

Sir Tim Clark sözlerine şöyle devam etti: "Emirates olarak, önümüzdeki yirmi yıl boyunca bu ferah ve modern uçağın en büyük işletmecisi olmaya devam edeceğiz ve ürün ve hizmetlerimizi geliştirmeye yönelik yatırımlarımızı sürdürerek Emirates A380 deneyiminin yolcuların favorisi olarak kalmasını sağlamak konusunda kararlıyız."

COVID-19 aşılarının dünya çapında uygulanmaya başlaması neticesinde seyahat kısıtlamalarının gevşetilmesiyle birlikte, Emirates, Ekim ayında Dubai ve aşağıdaki noktalar arasında birçok popüler rotada A380 seferlerini yeniden başlatacak: Amman, Kahire, Düsseldorf, Frankfurt, Guangzhou, Londra Heathrow, Los Angeles, Manchester, Mauritius, Moskova, Münih, New York JFK, Paris, Toronto, Viyana, Washington DC ve Zürih.

Emirates'in dört sınıflı A380 uçakları halihazırda Londra Heathrow ve Paris Charles De Gaulle rotalarındaki seferlerde kullanılıyor. Emirates'in konforlu ve geniş diz mesafesi sunan lüks krem renkte deri kaplı Premium Ekonomi koltukları halihazırda değerli yolcuları için anlık sınıf yükseltmeleri şeklinde sunuluyor. Emirates A380'in imza niteliğindeki tüm diğer First, Business ve Ekonomi kabinleri emirates.com.tr veya seyahat acenteleri üzerinden satışa sunulmaktadır.

Emirates Hakkında:

Emirates, dünyayı global merkezi olan Dubai aracılığıyla birbirine bağlayan, dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biridir. Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Modern, verimli ve rahat uçaklarıyla 1987 yılından beri Türkiye’deki yolcularını Dubai üzerinden dünyaya bağlıyor. Emirates’in sektörde bir ilk olma özelliği taşıyan ve ücretsiz olarak sunduğu ‘Çoklu Risk İçeren Seyahat Sigortası’ sayesinde yolcular, dünyanın neresinde olursa olsun ekstra güvenli bir seyahat deneyimi yaşıyor. Emirates, İstanbul Havalimanı’ndan haftada toplam 18 sefer gerçekleştiriyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263