banner280
Öne Çıkanlar AA 2019 6 kişi 2018 2 ölü

Kapak toplayan öğrencileri hayvanat bahçesine götürdüler

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, Servet Çambol İlkokulu öğrencilerinin düzenlediği kampanyada eğitim yılı içinde bir tona yakın plastik kapak toplandı.

Toplanan kapaklar, Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne (YASDER) teslim edildi.

Öğrencilerin duyarlılığına sessiz kalmayan dernek yöneticileri, öğrencileri Darıca Faruk Yalçın Botanik Parkı ve Hayvanat Bahçesi’ne götürdü.

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban, yaptığı açıklamada, öğrencilere teşekkür etti.

Sekban, şunları söyledi:

"Bilindiği gibi, birkaç yıldır, geliriyle üniversitede okuyan dar gelirli aile çocuklarına burs verdiğimiz Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü projesini yürütmekteyiz. Bu çerçevede bu yıl Darıca Servet Çambol İlkokulu da 1 tona yakın kapak toplayarak projemize katkıda bulunmuşlardır. Biz de dernek olarak öğrencilerine verdiğimiz sözü tuttuk ve okuldan en çok kapak toplayan sınıf öğrencilerini hayvanat bahçesine götürdük. Projemize ve üniversitede okuyan ağabey ve ablalarına verdikleri desteklerden dolayı Darıca Servet Çambol İlkokulu öğrencilerine ve onları bilinçli birer insan olarak yetiştiren okul yönetimi ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263