banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Kocaeli Hilton kapılarını dünyaya açtı..

İşadamı Murat Mustafa Satı tarafından Kocaeli’ne kazandırılan BUREAU Projesi bünyesinde bulunan 5 yıldızlı Doubletree By Hilton Oteli kapılarını dünyaya açtı.

BUREAU Projesi bünyesinde bulunan 5 yıldızlı Doubletree By Hilton Kocaeli otelinin inşası geçtiğimiz ay fiilen tamamlanmış ve müşteri kabul için gerekli testlerin yapılmasına geçilmişti.

Dün itibarı ile tamamlan testler yetkililer tarafından da kabul görünce Otelin müşteri alabilmesi ile ilgili süreçte tamamlanmış oldu.

AÇILIŞ İÇİN AVRUPA’DAN ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER

Testlerin tamamlanması sonrasında yapılan açılışa Firma Sahibi Dr.Müh.Murat Mustafa Satı, Hilton Avrupa-Ortadoğu ve Afrika bölgesi Marka Destek direktörü Murat Can Kınay, Hilton Proje Direktörü Cavit Arıkan, Hilton Kalite Denetmeni Melinda Jakiç, Otel müdürü Selçuk kazan ve Proje çalışanları katıldı.

MURAT MUSTAFA SATI’DAN TEŞEKKÜR

Açılış sırasında bir konuşma yapan İşadamı Murat Mustafa Satı ““Dünya standartlarında 5 yıldızlı otelimizi tamamladığımız için çok gururluyuz. Kullanılan tüm malzemeler, önemli bir kalite kontrolden geçerek yapıldı. Hilton sayısız otel tecrübesini bizle paylaştı. Bize göre biraz geç oldu ama güç olmadı. Özellikle bu dönemde olumsuz ekonomik tabloyu da göz önünde bulundurursak açılışımızı yapmanın gururunu yaşıyoruz.

Otelimizde 166 oda var. Dünya markası Hilton'un gurur duyduğu ve parmakla göstereceği bir proje ortaya koyduk. Bu proje hem bölgemize hem ülkemize faydalı olacaktır. . Bugünden itibaren yerli ve yabancı turistleri ağırlayacağız. Bu süreçte yanımda olan önce aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Turistler için önemli bir alternatif

Satı, "Hem iş amaçlı seyahat edenler için hem Kartepe Kayak Merkezi’ne gelen kayak tutkunları için hem de Orta Doğu pazarında Arap turistler için çok önemli bir alternatif olacağına inandığımız otelimizi Hilton Worldwide çatısı altında Türkiye’de açılan 64. oteli, DoubleTree by Hilton markası olarak ise 18. oteli olarak hizmete girdi, DoubleTree markası, 14 Hilton Worldwide markasından biri olmakla birlikte beş yıldızlı üst segment otellerimiz içerisinde konumlandırılmış markalarımızdan biridir” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263