Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki tutuklama Novartis Onkoloji Türkiye tarihi çarşılar

SGM öğrencilerine hizmet tanıtım gezisi

 Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi (SGM) Gezi Kulübü öğrencileri, düzenlenene turla belediye hizmetlerini tanıdı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, SGM Gezi Kulübü öğrencileri, Halkla İlişkiler Çözüm Masası birimi tarafından düzenlenen turla Ofis Sanat Merkezi, Geleneksel Sanatlar İhtisas Merkezi, Hızırilyas Su Arıtma Tesisi, Yenikent Park ve Geçici Hayvan Bakım Evi'ni ziyaret etti.

Yaşları 7 ile 14 arasında olan 60 öğrencinin, belediye hizmetlerini tanımalarının amaçlandığı gezide, öğrenciler belediye hizmetleri hakkında birçok yeni bilgiye ulaştı.

SGM Gezi Kulübü Sorumlusu Faik Kıvanç da öğrencilerle her hafta farklı yerlere gezi düzenlediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu hafta Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu hizmetleri ve tesisleri ziyaret ettik. Bu ziyaretle öğrencilerimiz evlerindeki çeşmeden akan suların nasıl bir arıtmadan geçtiğini gördüler. Sanat Galeri'sinde sergilenen sanat eserlerini incelediler. Sokak hayvanlarının nasıl tedavi süreci yaşadığını yerinde tespit ettiler. Gezmiş oldukları hizmetlerde ve tesislerde edindikleri bilgiler onlar için faydalı olacaktır."

Geziye katılan öğrencilerden Ezgi Çalışkan da SGM'de eğitim görmekten büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti.

AA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263