banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

“Tekirdağ en gözde büyükşehirlerden birisi olacak“

 Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ tarım, hayvancılık, sanayi, üniversite, lojistik yatırımları ve turizmiyle Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak. Yatırımların artmasıyla Tekirdağ en gözde büyükşehirlerden birisi olacak"dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Ticaret ve Sanayi Odası'nda yatırım değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Başkan Albayrak, toplantıda oda başkanları ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Albayrak, burada yaptığı konuşmada, görev aldıkları günden itibaren vatandaşlara en iyi şekilde hizmet için çalıştıklarını söyledi.

Görev süreleri dolana kadar çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini ifade eden Albayrak, "Halkımızın bize verdiği görev süresinin dolmasına az kaldı. Bu süreyi dolu dolu hizmetle geçireceğiz. Vatandaşın beklediği en büyük hizmet yol, bizde görev süremizce yol yapım çalışmalarına ağırlık verdik. Hasarlı olan yolları yeniden yaptık. Çalışmalar sonunda bin 10 kilometre yolu tamamlamış olacağız." dedi.

Albayrak, tarımsal kalkınma ve turizm alanında çok önemli projelere imza attıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Tekirdağ'ın bütün kurumları, siyasi partiler, milletvekilleri Tekirdağ için birşeyler yapmalı. Bundan sonraki dönemde siyasilerimiz daha çok bir araya gelmeli. Tekirdağ milletvekilimiz ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop'un Tekirdağ için bir araya gelmesi lazım. Onların bir araya gelmesinde de en büyük görev ticaret odaları ve sivil toplum kuruluşlarımıza düşüyor. Tekirdağ tarım, hayvancılık, sanayi, üniversite, lojistik yatırımları ve turizmiyle Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak. Yatırımların artmasıyla Tekirdağ en gözde büyükşehirlerden birisi olacak."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263