Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık ayvalık 29 göçmen Ergene Nehri yutma bozuklukları engeliler

Turizmin geliştirilmesi için çözüm önerileri

 Ayvalık Ticaret Odası (ATO) tarafından, ilçe turizminin sorunlarının çözümü ve belirlenecek vizyon projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

Oda binasında, ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın ve Meclis Başkanı Mehmet Sıray'ın öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Turizm Komisyonu Başkanı Levent Billurcu ve Genel Sekreter Ahmet Baç katıldı.

Büyükçıvgın, burada yaptığı konuşmada, Ayvalık turizminin gelişmesi ve turizmcilerin sezondan karlı bir şekilde çıkabilmesi adına daha önce Kaymakam Gökhan Görgülüaslan ve Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in de hazır bulunduğu bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Toplantılarda dile getirilen sorunları ve çözüm önerilerini yavaş yavaş hayata geçirmeye başladıklarını belirten Büyükçıvgın, vizyonel projeleri belirleyip hayata geçirmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Toplantıda, sorunların çözümü için bir turizm komitesi kurulmasına, bunun yanısıra ilçe merkezi, Cunda Adası ve Sarımsaklı'dan ikişer turizm işletmecisi ATO üyesinden oluşacak 6 kişilik bir başka komitenin daha kurulmasına karar verildi.

AA

Anahtar Kelimeler:
BalıkesirAyvalıkATO

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263