banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

Azerbaycan Büyükelçisi'nden Mardin Valiliği'ne ziyaret

MARDİN (İGFA) -Bir dizi ziyaretler için Mardin'de bulunan Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim, Mardin Valiliği'ni de ziyaret etti. Vali Mahmut Demirtaş'a nezaket ziyaretinde bulunan Büyükelçi Hazar İbrahim, şeref defterini imzaladı. 

Vali Demirtaş’a Karabağ Zaferi'nin anısına hem Türkiye Cumhuriyeti, hem de Azerbaycan Cumhuriyeti'nin bayraklarının olduğu forma ve pul hediye eden Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim, iki ülkenin dayanışmasına dikkat çekti.

Vali Demirtaş, dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını ile küresel mücadelede Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanlığı'nın gayretleri ile büyük aşama kat ettiklerini belirterek, "Mardin bir turizm kenti. İlimiz yıl içerisinde 3-5 milyona yakın yerli ve yabancı turist ağırlıyor. Hem Valiliğimiz hem de Büyükşehir Belediyemizin tüm birimlerinin tek gayreti Mardinli vatandaşlarımızın memnuniyetidir” diye konuştu.

Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim ise, Cumhurbaşkanlarının dayanışması tüm dünyada örnek teşkil ettiğini belirterek, "Azerbaycan olarak Türkiye Cumhuriyeti’ne minnettarız. Kardeş ülke Türkiye’ye ülkem adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263