banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Bursa'da Dağ-Der'li gençler kardeşlerini üşütmedi

Bursa'da Orhaneli Keles Büyükorhan Harmancık ve Osmangazi dağ köyleri DAĞ-DER Gençlik Kolları, 'Çocuklar Üşümesin' adlı yardım kampanyası ile dağ ilçelerinde zor şartlar altında hayata tutunmaya çalışan çocuklara destek oldu.BURSA (İGFA) - Bursa'da Ramazan Koçak başkanlığındaki DAĞ-DER Gençlik Kolları, soğuk kış günlerinde yürekleri ısıtacak davranışta bulundu.

Yardımlaşmayı kendilerine görev edinen gençler, gelen talep doğrultusunda 50'şer bot, mont ve bereyi Orhaneli ve Büyükorhan'da dağıtımını gerçekleştirdi.

Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Koçak, çocukların bugünün yarını, yarının umudu olduğunu belirterek 4 yıldır sürdürdükleri 'Çocuklar Üşümesin' projesinde hayırseverlerin ve Deniz Feneri Derneği ile birlikte yaptıkları işbirliği ile çocukları ısıttı.

Kendilerine gelen 10 adet bot ve mont talebine 50'şer bot, mont ve bere olarak cevap verdiklerini belirten Başkan Koçak, "Ağabey ve ablaları onları bu kış gününde unutmadık. Yeni kıyafetler onları soğuklardan koruyacak. Bu konuda herkes destek olmalı ve herkes elini taşın altına koymalı" diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263