banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Bursa'da öğrenciler her gün 100 kişiyi iftarda doyuruyor

BURSA (İGFA) - AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç, ihtiyaç sahibi kişilere kendi elleriyle iftar menüsü hazırlayan öğrencileri okullarında ziyaret etti.

Gerçekleşen iki ayrı ziyarette, TOKİ Cahit Zarifoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüresi Nihal Çamlıbel ve Osmangazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüresi Nur Tutkun ile görüşen Vekil Kılıç, bu değerli proje için kendilerine teşekkür etti. Okullarda yemek yapan öğrencilerle bir araya gelen Vekil Kılıç, süreçle ilgili onlardan bilgi alırken, kendilerine de yardım etti.

Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, birlik ve beraberliğin en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayında böyle değerli bir projeyi hayata geçirenleri tebrik ederek, hem deneyim kazanan, hem de ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olan öğrencileri de kutladı. Her gün hazırlanan iftar menüleri, Osmangazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde günlük 70 kişiye, TOKİ Cahit Zarifoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde de günlük 30 kişiye ulaştırılıyor.

Anahtar Kelimeler:
BursaYemekÖğrencilerIftar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263