Öne Çıkanlar çorlu EMITT gençlik merkezi Şahin Lalapaşa

Bursa Mustafakemalpaşa’da Başkan önce görme engelli oldu, sonra göbek attı!

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde çocukların gönüllerince eğlenmesi için onlarla beraber göbek atan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, farkındalığı arttırmak için gözlerini bağladı eline baston aldı ve görme engelli oldu.

Etkinliğe;Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Cumhuriyet Başsavcısı Nurettin Güner, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri. Öğretmenler, STK Temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yapılan iyileştirme çalışmalarıyla baştan sona yapılan değişim ve dönüşümün ardından yeni bir görünüme kavuşan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi en özel misafirlerini ağırlarken, Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim öğretim yılı boyunca öğrenciler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünler stantlarda sergilendi. Özel öğrenciler tarafından yapılan çalışmalar stantları gezen katılımcılar tarafından büyük beğeni aldı.

Birbirinden eğlenceli etkinliklerin yapıldığı alanda özel çocuklar kaşıkla yumurta taşıma yarışması ve sandalye kapmaca oynarken ortaya renkli görüntüler çıktı. Mustafakemalpaşa Belediye Orkestrasının seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlenen özel çocuklar oyun havaları ile göbek atıp dans ederken Belediye Başkanı Mehmet Kanar’daçiftetelli oynayarak onlara eşlik etmeyi ihmal etmedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263