Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık ayvalık 29 göçmen Ergene Nehri yutma bozuklukları engeliler

Bursa Nilüfer 'çok sesli'yi sevdi

Bursa'da Nilüfer Belediyesi Çoksesli Koro, 15. kuruluş yıl dönümünü düzenlenen konser ve kokteylle kutladı. BURSA (İGFA) -   2006 yılında amatör bir ruhla kurulan Nilüfer Çoksesli Korosu 15. yılını görkemli bir geceyle kutladı. Nazım Hikmet Kültürevi’nde düzenlenen geceye Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, eşi Zeynep Terzioğlu Erdem, geçmiş dönem Nilüfer Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız ile çok sayıda davetli katıldı.

Konser öncesi bir konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, koronun kısa sürede elde ettiği başarılarla gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Başkan Turgay Erdem, Nilüfer Çoksesli Korosu'nun 15 yıl önce, amatör bir ruhla müzik sanatına katkı sağlayacak konserler gerçekleştirmek için kurulduğunu belirterek,  15 yılda kuruluş amacını gerçekten fazlasıyla aştığını söyledi. Çoksesliliği sevdiklerini ifade eden Erdem, Nilüfer Çoksesli Korosu’nu daha çok seviyoruz ve bu koro ile gurur duyduklarıı belirterek, "Müzik hiç susmasın” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263