banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

Bursa Yıldırım’da Münevver Teyze’ye bayramlık ziyaret

BURSA (İGFA) - Bursa'da Yıldırım Belediyesi; engelli, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarını yalnız bırakmıyor. Son 2 yılda, ihtiyaç sahibi 77 vatandaşa hasta yatağı desteğinde bulunan Yıldırım Belediyesi, geçtiğimiz ay da ilerleyen yaşı nedeniyle yatağa bağımlı hale gelen Münevver Atak’a hasta karyolası hediye etmişti. Belediye ekiplerinin adresine kadar getirip kurdukları yatakla birlikte günlük yaşamı kolaylaşan Münevver Teyze, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı evine davet etmişti.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz Kurban Bayramı’nın birinci günü Münevver Teyze’yi ziyaret etti. Münevver Teyze ve ailesinin bayramını kutlayan Başkan Oktay Yılmaz, “Elbette kenti imar ediyoruz, yollar, parklar, tesisler yapıyoruz. Ancak bizim önceliğimiz gönülleri yapmak. Rutin belediyecilik hizmetlerini aksatmadan yerine getirirken, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize de destek olacağız. Kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir Yıldırım için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

‘AİLEMİZDEN BİRİ GİBİ’

Başkan Oktay Yılmaz’ın ziyaretinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Münevver Teyze ise; “Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Görevini kusursuz yapan bir başkan kendisi. Böyle bir başkan zor bulunur” diye konuştu. Başkan Yılmaz’a teşekkür eden Münevver Atak’ın ailesi de, “Başkanımız halkın içinden biri. Kapı kapı gezip vatandaşların dertleriyle ilgileniyor. Biz onu ailemizin bir parçası olarak görüyoruz” ifadelerini kullandılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263