Öne Çıkanlar çorlu EMITT gençlik merkezi Şahin Lalapaşa

Cumhuriyet coşkusu sokak hayvanlarını da kucaklayacak

Edirne Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (EDHAYKO), Cumhuriyet Bayramı coşkusunu, sokak hayvanları yararına düzenleyecekleri etkinlikle yaşatacak.

EDHAYKO Başkan Yardımcısı Yağmur Islattı, gazetecilere yaptığı açıklamada, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için farklı etkinlikler yaptıklarını söyledi.

Bu kapsamda 29 Ekim Pazartesi gecesi Cumhuriyet Bayramı coşkusunu, kafe işletmecisi Sezer Ataş'ın desteğiyle tüm gelir sokak hayvanları yararına kullanılmak üzere düzenlenecek etkinlikle yaşamak istediklerini ifade eden Islattı, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet Bayramı'nda yapacağımız etkinlikle hem bayramımızı kutlayacağız hem de patilerimize bir katkı sağlamak istedik. O gece düzenlenecek etkinliğin tüm geliri sokak hayvanları için harcanacak. Bu duyarlı davranışından dolayı işletme sahibi Sezer Altaş'a teşekkür ediyoruz. Edirne'de ve Türkiye'de böyle duyarlı işletmelere çok ihtiyacımız var."

- "Sokak hayvanlarına sahip çıkmamız gerekiyor"

İşletme sahibi Sezer Ataş da etkinlikte elde edilen tüm geliri sokak hayvanları yararına kullanılması için EDHAYKO'ya bağışlayacaklarını söyledi.

Sokak hayvanlarına karşı herkesin duyarlı olması gerektiğini belirten Ataş ,"Sokak hayvanlarına sahip çıkmamız gerekiyor. Elimizden geldiğince yardım yapmaya hazırız. İnşallah sokak hayvanlarına bir katkımız olacak. Tüm vatandaşlarımızı onlara destek olmaya davet ediyorum." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263