Öne Çıkanlar çorlu EMITT gençlik merkezi Şahin Lalapaşa

Denizli'de Sevgi Eli 15 yaşında

DENİZLİ (İGFA) - Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü görevini yürütmek amacıyla 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 15 yaşına girdi. Sadece kent merkezinde değil, tüm ilçelerde ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, her yıl on binlerce ihtiyaç sahibine gıda, kıyafet ve ev eşyası yardımı yapıyor.

15 yılda 40 bin aile, 150 bin ihtiyaç sahibi vatandaşın ihtiyaçlarına yanıt veren Sevgi Eli Mağazası'nda gelinlikten damatlığa, bebek kıyafetinden her türlü giyim eşyasına kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek verilirken, hayırseverler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında gönül köprüsü kurulmasına olanak sağlanıyor. 

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15. yaşdönümünü kutladığı Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli'ni ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Denizli’nin birlik ve beraberlik ve dayanışma ruhuna büyük önem verdiğini vurgulayan Başkan Zolan, Sevgi Eli'nin 15 yıldır ihtiyaç sahibi ile hayırseverler arasında köprü görevi yürüttüğüne dikkat çekti.

Sevgi Eli'nin her zaman olacağına dikkati çeken Başkan Zolan, "Sevgi Eli ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza uzanacak, onları ayağa kaldıracak, ihtiyaçlarını karşılayacak. Ben sizlere, hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu yolda samimiyet ve gayretle koşturan sizlerden Allah’ım razı olsun" diye konuştu. Başkan Zolan konuşmasında ayrıca, Sevgi Eli’nin mimarı olan önceki dönem Belediye Başkanı ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile eşi Ayşen Zeybekci'ye teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263