Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki tutuklama Novartis Onkoloji Türkiye hünkar köşkü

İstanbul Üsküdar'da 'Şişenin Dibi'ni görmeye çalıştılar!

İstanbul'da 'Alkol Bağımlılığı Farkındalık' Haftası kapsamında, Yeşilay ve Üsküdar Belediyesi işbirliği ile Üsküdar'da 'Şişenin Dibi' sergisi düzenlendi.İSTANBUL (İGFA) - Alkol bağımlılığının sarsıcı yüzünü ortaya koymak, alkolün insan ve toplum sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekmek için Alkol Bağımlılığı Farkındalık Haftası kapsamında, Yeşilay ve Üsküdar Belediyesi işbirliği ile Üsküdar'da 'Şişenin Dibi' sergisi düzenlendi.

Alkol bağımlılığının sarsıcı yüzünü ortaya koyan “Şişenin Dibi” sergisi, alkolün insan ve toplum sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekerken, toplum vicdanını sarsacak karelere vurgu yapıyor. Sanatın, bağımlılıklarla mücadele konusunda farkındalık oluşturmanın önemli ve etkili bir yolu olduğu düşüncesiyle hareket eden Yeşilay, alkolün olumsuz etkilerine dikkat çekmek için “Şişenin Dibi”ne ışık tutuyor.

Sergide duvara koyulan alkol şişelerinin dibine bakanlar, alkolün zararları hakkında sosyal mesajlar ile karşılaştı ve şişenin dibini gördü. Sergi, 21 Kasım'a kadar açık kalacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263