banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

İzmir Güzelbahçe’de şirket personellerine özel araç

İZMİR (İGFA) - Güzelbahçe'deki şirket personellerinin artık özel günlerde kullanabileceği bir aracı olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa İnce, "Personel şirketimizin artık kar etmesi gerekiyor. Şirketimizi büyütmek güçlendirmek istiyoruz. Şuan için çalışan şirket personellerimize bir ayrıcalık tanımak istedik. Özel günlerde kullanmaları için bir araç tahsis ettik. Bu araç şirketin parasıyla alındı. Bu araç onların artık hayırlı uğurlu olsun. Allah;  sağlıklı, güzel ve mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin’’ dedi.

Böyle bir imkânın sağlanmasından mutluluk duyduğunu belirten Güzelbahçe Belediyesi şirket personeli Ali Biryol, ‘‘Artık özel günlerde kullanabileceğimiz bir aracımız var.  Başkanımız Mustafa İnce ‘bu araç sizin özel günleriniz de kullanmanız için alındı’ deyince bu hizmetten yararlanmak istedik. Bizim gibi aracı olmayan arkadaşlarımızın da bu imkândan yararlanmalarını tavsiye ediyorum. Emeği geçen başta Başkanımız Mustafa İnce’ye ve meclis üyelerineçok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Genç çiftin nikâhını Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce kıyarken Güzelbahçe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Günay’da şahitliğini yaptı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263