Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Novartis Onkoloji Türkiye Zahit Tiryaki tutuklama tarihi çarşılar

İzmir Karabağlar’dan Muğla ve Artvin’e yardım eli

İZMİR (İGFA) - Artvin’in Arhavi ilçesindeki selin ardından bölgeye onlarca koli hijyen malzemesi ulaştırılırken, Bodrum’daki yangınla mücadele için de arazöz ve personeller yönlendirildi. Arazöz ve personeller yangın söndürme ve soğutma çalışmalarında profesyonel ekiplere katkı sağlamaya devam ediyor.

Türkiye’nin çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğini vurgulayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Belediyesi olarak bu zor günlerde bir parça da olsa yaraları sarmanın derdinde olduklarını belirtti. Talepler doğrultusunda elimizden gelen katkıyı sunmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Selvitopu, "Bunu yaparken gelişigüzel olmamasına özellikle dikkat ediyoruz. Afet yaşanan bölgelere, gerçekten neye ihtiyaç varsa onları göndermeye gayret ediyoruz. Aksi durumda dağıtım organizasyonunda ciddi sıkıntılar yaşanıyor ve yardımlar, destekler amacına ulaşamıyor. Sürekli afet bölgeleriyle irtibat halindeyiz" dedi.

Bu arada Arhavi’ye gönderilen ve vatandaşlara dağıtımına başlanan hijyen kolilerinde, dezenfektan, tuvalet kağıdı, kolonya, şampuan, diş macunu, sünger, sıvı bulaşık deterjanı, maske ve sabun bulunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263