Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

İzmir Selçuk'ta EFEST'e Akbayramlı kapanış
İZMİR (İGFA) - Efes Selçuk’un kurtuluşunun 99. yıldönümü sebebiyle düzenlenen EFEST 2021 Sanatçı Edip Akbayram’ın muhteşem konseri ile sone erdi. Edip Akbayram birbirinden güzel şarkılarını Efes Selçuklularla birlikte söyledi.

Sanatçının “Bekle Bizi İstanbul” şarkısının söylemesinin hemen ardından sahnede Başkan İmamoğlu’nun Efes Selçuklulara gönderdiği kurtuluş günü mesajı yayınlandı. Mesajında Efes Selçuk’un kurtuluşunun 99. yılını kutladığını belirten İmamoğlu; “Efes Selçuk’a İstanbul’dan selam olsun. Sizleri ve Filiz Başkanımı kucak dolusu saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.  99. kurtuluş yıl dönümünüz kutlu olsun. Sizlerin bu güzel anında orada olmak isterdim. Edip Akbayram’ın “Bekle Bizi İstanbul” şarkısını Edip Akbayram ile birlikte hep beraber söylemek isterdim.  Ama yanınızda değilim. Hepinizi çok seviyorum. Ülkemizin Efes Selçuk’un yaşadığı o kurtuluş anlarını bir daha yaşamamasını, böylesi bir mücadeleyi asla vermemesini diliyorum. Bu mücadeleyi veren ve bizi bu özgür günlere taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet duygularımı iletiyorum. Bütün Efes Selçuk halkını kucaklıyorum. Efes Selçuk’un ilk kadın belediye başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e de İstanbul’dan başarılar diliyorum. Yanınızdayız” dedi. Efes Selçukluları kurtuluş gününde mutlu eden mesaj dakikalarca alkışlandı.

Üç kuşağın hafızasına kazınan şarkıları Efes Selçuklular ile birlikte seslendiren Edip Akbayram konserini “Aldırma Gönül” şarkısıyla noktaladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263