banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

İzmit'te pedallar hareketliliğe çevrildi

KOCAELİ (İGFA) - Türkiye Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi ve İzmit Belediyesi Bisiklet Eğitmeni Mehmet Bozdemir, “Bisiklet eğitim merkezinde hayatında hiç bisiklet sürmesini bilmeyen yetişkinlere yaklaşık yıllardır eğitim veriyoruz. Öğrencilerimiz pandemiden dolayı evlerinde hareketsiz kaldı. Onların tekrar eski sağlıklı ve hareketli hayatlarına kavuşabilmesi için bizde güvenli bisiklet sürüşleriyle ilgili etkinlikler yapıyoruz.

Avrupa Hareketlilik Haftası çerçevesinde bisiklet etkinliklerimiz devam edecek. Pazar günü saat 09.00’da Bisiklet Eğitim Merkezi’nden başlayan bisiklet turumuz olacak. Farkındalık oluşturmak için Kocaeli’de bisiklet sürücüleri, halkımız ve kulüp temsilcilerimizle birlikte Avrupa Hareketlilik Haftasını yoğun bir şekilde kutlayıp farkındalık yaratarak insanlarımızı bilinçlendirerek hareketlendirmelerini sağlamak için bir ışık tutmuş olacağız" dedi.

Ayrıca İzmit Otizm Spor Kulübü İzmit Belediyesi Tepeköy Mahallesi’ndeki kapalı yüzme havuzunda yüzme etkinliği ve Cephanelik Spor Tesisleri’nde yurt dışından gelen sporculara eskrim salonunda Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında sağlıklı ve güvenli hareketlilik eğitimleri verildi. Etkinlikler 22 Eylül Çarşamba gününe kadar devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263