banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

'Kafes' ekibi 9. Boğaziçi Film Festivali'nde seyirciyle buluştu

Cemil Ağacıkoğlu’nun yönettiği ve 9. Boğaziçi Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Yarışması’nda yer alan Kafes filmi seyirciyle buluştu.İSTANBUL (İGFA) - 9. Boğaziçi Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Yarışma filmlerinden olan Kafes, İstanbul seyircisiyle ilk kez bir araya geldi. Cemil Ağacıkoğlu imzalı Kafes’in gösterimi, Atlas 1948 Sineması’nda gerçekleştirildi.

Eski bir polis memuru olan, işini kaybettikten sonra arka sokaklardaki bir otelde çalışmaya başlayan ve tek umudu, adaletin yerine gelip mesleğe geri dönmek olan Hasan’ın hikayesini anlatna Kafes filminin gösterimi sonrası ekibin katılımıyla söyleşi düzenlendi. Söyleşiye, filmin yönetmeni Cemil Ağacıkoğlu, yapımcı Sezgin Üstün San ve oyunculardan Tarhan Karagöz, Murat Kılıç ve Sonat Dursun katıldı.

Yönetmen Ağacıkoğlu, ekibi tanıttı ve izleyicilere filmi izledikleri için teşekkür etti. Ağacıkoğlu, projenin oluşum süreci sorusuna, adalet ve ihanet kavramlarını işlemek istediğini ve bunun için kendine bir alan yarattığını belirtti, mekanların da geçmişiyle ilgili olduğunu belirterek, çocukluğunun geçtiği yerleri filmde kullanmak istediğini ifade ederek, “Kardeşlerin bile bir menfaat söz konusu olduğunda nasıl ayrıştığını anlatmak istedim” dedi.

Filmin yapımcısı Sezgin Üstün San, pandemi sonrası seyirciyle buluşmanın heyecanını yaşadığını ifade ederek, bu film sayesinde bu otelin varlığını öğrendiğini, doğal karakterlerin seyirciye geçebilmesini istediklerini ve bunu başardıklarını görünce mutlu olduğunu söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263