banner280
Öne Çıkanlar AA 2019 6 kişi 2018 2 ölü

Kar yağdı sokak hayvanları aç bırakılmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, soğuk ve kar yağışlı havada yiyecek bulma sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarına kuru mama dağıtıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, soğuk havalarda sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı. Kent ekosisteminde insanlarla birlikte yaşam hakkı olan sokak hayvanları ekipler tarafından sürekli kontrol altında tutuluyor. Periyodik bakımları yapılan sokak hayvanlarına soğuk havalarda su ve mama takviyesi yapılıyor.

EKİPLER KURU MAMA DAĞITIYOR  

Soğuk hava şartlarında ve karla kaplı alanlarda, yiyecek bulmada zorlanan sokak hayvanlarının beslenebilmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri kenti sokak sokak gezerek hayvanlara mama dağıtımı yapılıyor. Çalışmalar kapsamında Umuttepe ve Kartepe ve Ketenciler Barajı çevresindeki sokak hayvanlarına onlarca kilo mama dağıtıldı.  

PERİYODİK OLARAK YEMLENİYORLAR

Ekipler tarafından periyodik olarak yapılan yemleme çalışmaları kapsamında Umuttepe, Ketenciler Barajı ve Kartepe’de yaşayan köpeklere kuru mama bıraktı. Kediler için sokak aralarına ve sokaklarda bulunan kedi evlerinin önlerindeki mama kaplarına yem bırakıldı. Çalışmalar kapsamında ağaçların etrafına ise kuşlar için yem atıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263