banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Kilis'te Olea Otel'den anlamlı kahvaltı

KİLİS (İGFA) - Kilis'te faaliyet gösteren Olea Otel Genel Müdürü Hüseyin Aslan, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit ve gazi ailelerinin anne ve eşlerini kahvaltıda  buluşturdu. Otelin restoranında düzenlenen programa Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur, Kilis Sivil Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Veysel Evran ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

Programda konuşan Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur, Olea Otel'e yeni atanan Genel Müdür Hüseyin Aslan'ın düzenlediği programdan ötürü teşekkür etti. Kadınlara karşı yapılan ve özellikle son 3 gün içersindeki erkeklerin 'vahşice' eylemlerini kınayan Başkan Cumhur, "Bu eylemi yapan insan müsveddelerinin hukuk önünde gerektiği şekilde cezalanmasını, ceza indiriminden faydalanmamasını, hak ettikleri cezayı çekmelerini istiyorum" dedi.

Etkinlikte Olea Otel Genel Müdürü Hüseyin Aslan tarafından hazırlanan çiçekler, şehit polis Ahmet Uğur Edeoğlu'nun eşi Feride Edeoğlu tarafından şehit ve gazi ailelerine takdim edildi. Sivil şehit Muzaffer Aydemir'in torunu Nisa Sevim Yalçın'ın mutluluğu ise gözlerden kaçmadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263