Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Kocaeli İzmit’te ücretsiz gelinlik hizmeti

KOCAELİ (İGFA) - Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşa el uzatmaya devam eden İzmit Belediyesi, yeni evlenecek çiftlere ücretsiz gelinlik, nişanlık ve kına elbisesi desteği sunmaya devam ediyor. Göreve geldikten sonra belediyeye ait düğün ve nikâh salonlarının kapılarını 1 TL’den açan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, genç kızların hayali olan gelinliğe de ücretsiz ulaşmasını sağlıyor. 

Ekonomik nedenlerden dolayı düğünlerini ertelemek zorunda kalan çiftler İzmit Belediyesi ile hayallerine kavuşuyor. Hayırseverlerin sadece bir defa giydikleri ve Dost Eller Giyim Mağazası’na bağışladıkları gelinlikler kuru temizlemeleri tamamlanarak en güzel günler için reyonda yerini alıyor. Dar gelirli çiftler bedelsiz kiralama yöntemiyle dilediği gelinliği, nişanlığı ve kına elbisesini seçebiliyor. 

Ücretsiz olarak gelinlik, nişanlık ya da kına elbisesi kiralamak isteyen çiftler evlenme başvuru belgesiyle Dost Eller Giysi Mağazası’nda başvuruda bulunarak gelinlik, nişanlık ya da kına elbisesi kiralama talebi oluşturabiliyor. Ardından özel gününde giyeceği elbise ya da gelinliği seçebiliyor. Tutanak karşılığı kiralanan gelinlik veya elbise düğün, nişan ya da kına organizasyonunu takip eden 3 gün içerisinde mağazaya iade ediliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263