Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Kocaeli Ormanya'da ilk mantar avı

Kocaeli'nde doğa etkinlikleriyle bilinen Ormanya'da, ilk mantar avı gerçekleştirildi. 30 katılımcı ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Ormancılık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ergün Bacak ile yapılan etkinlikte çok sayıda farklı mantar çeşidi toplandı. KOCAELİ (İGFA)- Doğa etkinlikleriyle sık sık gündeme gelen Ormanya, eğitim ve etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Kocaeli’nde ilk kez gerçekleştirilen “Mantar Avı” etkinliği 30 katılımcı ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Ormancılık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ergün Bacak ile Ormanya’da gerçekleştirildi.

Kocaeli’nde ilk defa gerçekleştirilen etkinlik sınırlı katılım ile yapıldı. Saat 10.30’da başlayan etkinlikte katılımcılara hasır sepetler dağıtılarak Ormanya’nın derinliklerinde yürüyüşe başlandı. İlk olarak şemsiye mantarını gözlemlere fırsatı elde eden doğaseverler mantarı dikkatlice çıkartarak sepetlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263