Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki tutuklama Novartis Onkoloji Türkiye tarihi çarşılar

Mardin semalarını kırmızı kalpler kapladı

ŞEHMUS EDİS (MARDİN HABER)

Daha önce yaptığı Mardin'in simgesi haline gelmiş üç boyutlu eşek uçurtması ile adından söz ettiren uçurtma sanatçısı Zahit Mungan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de boş geçmedi.

Pandemi den dolayı hafta sonu yasağına denk gelen 14 Şubat'ta dışarı çıkamayan sevgililer, kırmızı kalplerden oluşan 5 metrelik üç boyutlu kalp uçurtmalarını evlerinin adamlarından ilgi ile izledi.

Mardin'in tarihi damlalarından seslerini uçurtma sanatçısına duyurmaya çalışan gençlerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren uçurtma sanatçısı Zahit Mungan, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bütün sevgililere hitaben 5 metre boyunda kalp uçurtmalar yaparak Mardin semalarında uçurduğunu söyledi.

Bugünkü çalışmasını dışarıya çıkamayan bütün sevgililere armağan ettiğini belirten Mungan,  "Gönül isterdi ki landemi olmasın, yasak olmasın. Gençler dilediğince çıkıp bu özel günlerini kutlasın. Ama maalesef 14 Şubat bu sene böyle bir kısıtlamaya denk geldi. Ben de Mardinli sevgililere böyle bir jest yaptım. İlgileri beni gayet memnun ve mutlu etti. Çoğu gençler bu çalışmamdan sonra telefonla arayarak bu davranışımdan dolayı beni tebrik etti" dedi.

Şehmus Edis- özel haber

Daha önce yaptığı Mardin'in simgesi haline gelmiş üç boyutlu eşek uçurtması ile adından söz ettiren uçurtma sanatçısı, 14 şubat sevgililer gününü de boş geçmedi.

Pandemi den dolayı hafta sonu yasağına denk gelen 14 Şubat'ta dışarı çıkamayan sevgililer, kırmızı kalplerden oluşan 5 metrelik üç boyutlu kalp uçurtmalarını evlerinin adamlarından ilgi ile izledi.

Mardin'in tarihi damlalarından seslerini uçurtma sanatçısına duyurmaya çalışan gençlerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren uçurtma sanatçısı Zahit Mungan;

"14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bütün sevgililere hitaben 5 metre boyunda kalp uçurtmalar yaparak Mardin semalarında uçurduğunu söyledi."

Bugünkü çalışmasını dışarıya çıkamayan bütün sevgililere armağan ettiğini belirten Mungan "Gönül isterdi ki landemi olmasın, yasak olmasın. Gençler dilediğince çıkıp bu özel günlerini kutlasın. Ama maalesef 14 Şubat bu sene böyle bir kısıtlamaya denk geldi. Ben de Mardinli sevgililere böyle bir jest yaptım. İlgileri beni gayet memnun ve mutlu etti. Çoğu gençler bu çalışmamdan sonra telefonla arayarak bu davranışımdan dolayı beni tebrik etti. Herkese Mutluluklar diliyorum dedi."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263