Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık ayvalık 29 göçmen Ergene Nehri yutma bozuklukları engeliler

Mehmet Hüsrev ve TÜMBİFED’e, KKTC’de Büyük İlgi

İstanbul’da seçkin iş insanları, bürokratlar ve akademisyenlerin iş birliği ile kurulan Mehmet Hüsrev Başkanlığındaki Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu TÜMBİFED’in Yönetim ve Danışma kurulu üyelerinden oluşan heyet, KKTC’de 27-28 Ağustos 2021 tarihinde Başta Başbakan yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Prof.Dr. Erhan Arıklı olmak üzere Meclis Başkanı, dış İşleri bakanı ve bakanlarla son derece verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

MEHMET HÜSREV VE TÜMBİFED YÖNETİMİNE SICAK KARŞILAMA

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gerçekleştirilen ziyaretlerde, heyet KKTC Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Prof. Dr.Erhan Arıklı, Dışişleri bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Sayın Meclis Başkanı Önder Sennaroğlu ve diğer bakanlar tarafından ağırlandı.

DEVLET RİCALİNE SONSUZ TEŞEKKÜR

Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan TÜMBİFED başkanı Mehmet Hüsrev Başta KKTC Başbakan yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Prof. Dr. Erhan Arıklı ,KKTC Milli Meclis Başkanı Önder Senneraoğlu, Dışişleri bakanı Tahsin Ertupruloğlu’na yaptıkları sıcak karşılama için sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz, kendilerine minnettarız.

ADA’DA YATIRIM PLANLAMALARI

Mehmet Hüsrev “Heyetimiz oldukça sıcak bir ilgiyle karşıladı ve Ada’da yatırım planlamaları ile mevcut sorunların çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Gerçekleştirilen ziyaretimizle, sosyal ve kültürel çalışmaların geliştirilmesi gerektiği, spor, sanat, sağlık, gastronomi, çevre ve benzeri alanlarda karşılıklı çalışmaların yapılabileceği yönünde görüşler paylaştık.” dedi

KARŞILIKLI İLİŞKİLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

TÜMBİFED Başkanı Mehmet Hüsrev “Türkiye Cumhuriyeti yönetimi, Türk halkı ve Türk iş dünyası ile öncelikli ve tercihli ilişkilerini sürdürmeye kararlı oldukları yönünde de görüşler ifade ettik, Muhataplarımız ile aynı fikirler etrafında bulunmamız bizi ziyadesi ile memnun etti” diye konuştu.

TÜMBİFED Genel Başkanı Hüsrev “KKTC Yönetiminin Türkiye’den gelecek yatırımcılara en üst düzeyde kolaylık gösterilmesi konusundaki tutumlarını da taktirle karşılıyoruz.” dedi.

KKTC HEYETİNİ İSTANBUL’DA AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYARIZ

KKTC’de kaldıkları zaman zarfında son derece faydalı görüşmeler yaptıklarını belirten TÜMFİED başkanı Mehmet Hüsrev “KKTC Milli Meclisinde görev yapan ve bizi en güzel şekilde ağırlayan yöneticilerimiz, TÜMBİFED Heyetini tekrar beklediklerini ifade ettiler bizde hem kendilerinin hem de KKTC’de bulunan ticaret ve sanayi odaları ile iş adamlarının, TÜMBİFED üyelerini ağırlamaktan mutluluk duyacağını ifade ettik, işbirliğimiz ara vermeden devam edecek” dedi.

MEHMET HÜSREV KİMDİR.?

24 Şubat 1968 yılında Rize'nin Çayeli ilçesinde doğdu.

İlk, orta ve lise öğrenimini Çayeli'nde tamamlandı. 1991 yılında Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden mühendis olarak mezun oldu.

1991-1992 yıllarında Millî Eğitim Bakanlığı Çayeli İmam Hatip Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olarak görev yaptı. 1993 yılında ÇAYKUR'da mühendis olarak çalıştı. 1993 yılı sonunda Türk Standartları Enstitüsü'nde (TSE) mühendis olarak göreve başladı.

Mehmet Hüsrev; TSE'deki 28 yıllık çalışma sürecinde farklı birimlerde Uzman, Temsilci, Müdür yardımcısı ve Müdür olarak görev yaptı.

Yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda İnceleme ve Belgelendirme denetimlerinde görev aldı.

Nişantaşı Üniversitesinde Uluslararası ilişkiler alanında yüksek lisans yaptı. Ayrıca İstanbul Üniversitesi'nde sosyoloji alanında yüksek lisans eğitimine devam eden Mehmet Hüsrev, 2011-2016 yılları arasında TSE Marmara Bölge Koordinatörlüğü ve TSE Deney ve Kalibrasyon Merkez Başkanlığı görevlerini yürüttü. Halen TMSF kapsamında bir çok firmada Kayyum Başkanlığı görevini yürütmekte olup, bazı Sivil Toplum Kuruluşlarında Başkan ve Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. 06.10.2020 Tarihinden itibaren TSE Bursa Bölge Koordinatörlüğü görevini yürütmektedir. Mehmet Hüsrev evli ve bir çocuk babasıdır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263