banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu 70 metre yukarıdan düşerek hayatını kaybetti!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın oğluTuran İlteber Yalçın’ ve bir arkadaşı Ankara Kalesi’ni çevreleyen kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti. Saat 02.00 civarında gerçekleşen olay Ankara’nın Altındağ ilçesi Kale Mahallesi’nde bulunan Ankara Kalesi’nde gerçekleşti. Yaklaşık 70 metre yukarıdan düşen Semih Yalçın’ın oğlu olay yerinde hayatını kaybederken, arkadaşının durumu ağır yaralı. 

Gece saatlerinde gelen son dakika haberine göre, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu hayatını kaybetti. Ankara Kalesi'ni çevreleyen kayalıklardan aşağı düşen Semih Yalçın'ın oğlu olay yerinde hayatını kaybederken, arkadaşı ise ağır yaralı durumda bulunuyor. Semih Yalçın'ın oğlu ve arkadaşı Ankara Kalesi'ni çevreleyen surların etrafındaki kayalıklardan henüz bilinmeyen bir nedenle yaklaşık 70 metre yükseklikten aşağıya düştü

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede 'ın oğlunun olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Düşen diğer şahıs ise ağır yaralı olarak Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Öte yandan olay yerine  Genel Başkan Yardımcısı , Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve MHP milletvekilleri ile bürokratlar geldi.

KAYNAK: Sabah gazetesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263