banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası polis

Mustafa Türe’nin ‘Yürek Kalemi’nden sıcacık şiirler

BURSA (İGFA) - İlk kitabı 'Darağacında Yitirilen Hayaller' romanının ardından 8 yıl sonra buluşan duayen gazeteci Mustafa Türe, “ Yürek Kalemi” adlı şiir kitabıyla gönül dünyasını şiir dostlarıyla paylaşıyor.

İnsan olmanın ortak paydasında bir gönül birlikteliği amacını taşıyan Yürek Kalemi, yakın bir zamanda BKM ve D&R başta olmak üzere internet ortamında online satış yapan kitapevlerinde satışa çıkacak.

Sözcüklerin estetiği, zarafeti ve anlam derinliğiyle hasbihalde bulunmanın bir yerde şiirin de varlık nedeni olduğunu aktaran Mustafa Türe, “Bu kapsamda, şiir için şairle okuru bir araya getiren yürek birlikteliğinin buluşma adresi de denebilir. Ben de kitabım aracılığıyla, şiir dostlarının yüreğine konuk olmak istedim. Dostlar, yukarıda verdiğim linkten ön siparişte bulunmanız durumunda; umutlarımızı, kederlerimizi, sevinçlerimizi, hayallerimizi, insan olmanın ortak paydasında bir araya getirebiliriz” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
KitapşiirMustafa Türe

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263