banner280
Öne Çıkanlar AA 2019 6 kişi 2018 2 ölü

Sabancı Vakfı'ndan karşılıksız burs

İSTANBUL (İGFA) - 47 yıldır 50 bin burs ile başarılı üniversite öğrencilerinin eğitimlerini destekleyen Sabancı Vakfı, 2021-2022 eğitim yılında da lisans düzeyindeki üniversite öğrencilerine karşılıksız burs desteği sağlayacak. Sabancı Vakfı, 2021-2022 yılı burs tutarlarını aylık 900 TL olarak açıkladı.

Sabancı Vakfı her yıl 1.500’e yakın öğrenciye burs imkanı sağlıyor. Üniversiteye girişten mezuniyete kadar devam eden Sabancı Vakfı Bursları, her yıl Ekim-Haziran ayları arasında 9 ay süreli nakit ödemeyi kapsıyor. Sabancı Vakfı burs programında geri ödeme yükümlülüğü bulunmayıp, mezun bursiyerler dilerlerse gönül borçlarını ödemek için burs almaya devam eden öğrencilere deneyim ve bilgi aktarmak için mentorluk yapabiliyor.

Sabancı Vakfı’nın burs kontenjanı tahsis ettiği üniversiteler; Ankara, Boğaziçi, Çukurova, Dokuz Eylül, Ege, Gazi, Hacettepe, İstanbul, İstanbul-Cerrahpaşa, İstanbul Teknik, Marmara, Orta Doğu Teknik, Yıldız Teknik Üniversitesi. Üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilerin burs başvuruları için üniversitelerin burslarla ilgili bölümlerini ve Sabancı Vakfı sabancivakfi.org adresini takip etmeleri gerekiyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263