banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Şahin'den kişiye özel kutlama
Pfizer ile birlikte koronavirüs aşısı geliştiren BioNTech'in kurucu ortaklarından Uğur Şahin'in, kendisi için çok önemli bir yeri olan bir kişiye özel doğum günü kutlama videosu yayınladığı ortaya çıktı.

Sözcü'nün Kölner Stadt-Anzeiger gazetesinden aktardığı habere göre, Şahin’in Seulen’e hitaben, “Senin öğrettiklerin ve kişisel olarak senin sayesinde koronavirüs aşısı geliştirmeye büyük bir kararlılıkla başladık” dediği belirtildi.Matematiğin, biyolojik düzen ve bulaşıcı hastalıklar arasındaki bağlantıyı kurmaya yardım ettiğini dile getiren Şahin, dört yaşındayken ailesiyle Köln’e taşınmıştı.Video ile ilgili Alman basınına konuşan Seulen, Şahin’in mesajından dolayı çok sevinçli olduğunu söyledi.Köln’de lise ve tıp eğitimini alan Şahin yarın Köln Üniversitesi’nde eşi Özlem Türeci ile birlikte fahri doktorluk unvanını alacak.

Gisela Seulen, Lehrerin aus #Köln, unterrichtete #Biontech-Gründer Uğur Sahin. Er schickte ihr eine emotionale Botschaft, und sie berichtet nun aus der gemeinsamen Schulzeit. Jetzt lesen mit #KStAPLUS! https://t.co/H4Q52pS34l

— Kölner Stadt-Anzeiger (@KSTA) September 15, 2021

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263