banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Sakarya Ormanı'nda sonbahar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal alan olarak şehre kazandırdığı İl Ormanı Tabiat Parkı, sonbahar ayındaki manzaraları ile fotoğrafçıları ağırlıyor. SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı olan İl Ormanı Tabiat Parkı da bugünlerde büyüleyici bir manzaraya kavuştu. Büyükşehir BELPAŞ A.Ş işletmeciliğinde park alanları, piknik yerleri, macera parkuru, bungalovları, atış poligonu, bisiklet yolları, kuş evleriyle baştan sona yenilenen İl Ormanı’nın son hali, doğa tutkunlarının dikkatini çekiyor. 

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sakarya’mızın doğasını, sosyal alanlarını, kaynaklarını korumak ve geleceğe taşımak için çalışıyoruz. Ormanlarımızın içerisinde halkımızın vakit geçirebileceği alanlarda tüm imkânlarımızla sosyal hayata değer katmaya gayret ediyoruz.

Büyükşehir işletmeciliğinde baştan sona yenilenen İl Ormanı da, şehrin en büyüleyici noktalarından bir tanesi. Doğa aşığı hemşerilerimiz, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelen turistlerimiz ve güzelliklere bakış açılarıyla hayat veren fotoğrafçılarımızı burada ağırlıyoruz" dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263