Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi çelenk Özümüzden Günümüze Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

Türk Gastronomisi dünyaya açılıyor

Kültürler arasından köprü vazifesi gören ve global bir etki yaratan Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı, sınırlarını aşan bir marka olmaya devam ediyor. 2022 yılında gastronominin dev isimlerini Ukrayna’nın başkenti Kiev’de ağırlayacak olan organizasyon için imzalar atıldı.İSTANBUL (İGFA)- İlk ihracatını gerçekleştiren Gastromasa,  gastronomi dünyasında globelleşmeye devam ediyor.  İstanbul’un yanı sıra Ukrayna’nın başkenti Kiev’de de gerçekleşmesi için anlaşmaya varan Ukrayna Devlet Turizm Geliştirme Ajansı Başkanı Mariana Oleskiv ve Sözen Group CEO’su Gökmen Sözen, Ukrayna basını karşısında gerçekleştirilen bir törenle imzaları attı.

Gastromasa’nın 2022 yılı hazırlıkları için Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bulunan Sözen Group CEO’su Gökmen Sözen, bölge gastronomisini yakından inceleyerek yetenekli şeflerle bir araya geldi. Ukrayna’nın zengin ürün çeşitliliği ve özgün mutfağını yerinde değerlendiren Gastromasa ekibi, 2022 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan organizasyon öncesinde hazırlıklara başladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263