Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Uluslararası Tubittum Dergisinde markalar yer aldı

Uluslararası Tubittum Dergisi Türkiye'nin 21 ilinde, İran'ın 9 bölgesinde ve Irak'ın 1 bölgesinde dergi dağıtımlarına devam ediyor.Hikmetullah Yetkin (VAN GAZETESİ)- Tubittum Dergisi imtiyaz sahibi ve Gazeteci Hikmetullah Yetkin; "Uluslararası Tubittum Basın Yayın Medya Grubu ailesi olarak; 2010 yılından itibaren hizmetlerimize devam ediyoruz. Önce Van Gazetesini satın aldık. Hedeflerimizi büyütmek adına daima gazetemize yenilikler kattık. Bazen çok yorulduk, bazen de baskılara maruz kaldık ama yılmadık. Çalıştık. Çabaladık. Hizmetimize yenilikler katarak yolumuza devam ettik. Haber sitelerinizi, basılı gazetelerimizi ve sosyal medyalarımızı güncelledik. Farklı kesimlere ve yeni nesle hitap etmek için basılı gazetemizi kuşe kağıdında bastık. Haber sitemizde eğitime, yaşama ve insan değerlerine saygıyı kattık. Asla boyun eğmedik ve kendimizi ezdirmedik. Ülkemize ve memleketimize yararlı gazeteci olma yolunda hizmetlerimizi gece gündüz devam ettik.

Sürekli yenilikler peşinde koşarak sağlam zeminlere ayak bastık. Köşe yazarlarımızdan ve gönüllü çalışanlarımızdan destekler alarak bir aile olduk. Başardık ve daha büyük kesime hitap etmek için farklı ülkelere açılmaya karar verdik. Düşündük ve Farsça Van Gazetesini çıkarmaya karar verdik. Farsça ve Türkçe dillerini içeren dergi basımı gerçekleştirdik. İran'ın ilk bölgesi yani Tahran'a dağıtımlar gerçekleştirdik. Bazen sınır kapılarında geri çevrildik. Bazen de işlemlerimizi yaparak hizmetlerimize hizmet kattık. Pes etmedik. Tahran, Tebriz, Salmas, Urmiye dedik ve başardık. Bunlarla da yetinmedik ve Türkiye'nin birçok iline hitap etmeye karar verdik. Öncelikle Van ilinin ilçelerini sonrasında Doğu Anadolu bölgelerinde dağıtımlar gerçekleştirdik. Sürekli tanıtımlar yaparak, gazeteciliğin dergiye dönüşünü ve teknolojinin ne kadar çok değiştiğini halka anlatmak istedik. Bunları da başardık. Bunlarla da yetinmedik ve Türkiye'nin 21 ilinde Farsça ve Türkçe dergimizin dağıtımını yapmaya başladık. İsmimizin artık kurumsal olmasını ve gazete ile derginin ayrılma vaktinin geldiğini düşündük ve adımızı Tubittum bıraktık. Yeni bir soluk ve yeni bir pazar çalışmasını gerçekleştirdik. Bizler için çok zor olsa da bunu başarmak için gece gündüz çabaladık ve çalıştık. Arada sırada sıkıntılar oluştu ama bizler bunlara aldırış etmedik. Çünkü Tubittum'un arkasında dev yatırımcıların olduğunu, insanlara doğru bilgi aktardığını, her arkadaşımızın alın terinin olduğunu, esnaf ve kalkınmamızı sağlayan sponsorlar olduğunu fark ettik.  Bunları anladığımızda ise; onlara ne kadar teşekkür edeceğimizi şaşırdık. Sürekli onlara teşekkür ettik ve desteklerini asla unutmadık. Onlarla bir aile olduk. Çünkü onların sayesinde kalkındın ve kalkınmaya devam ediyoruz.

O yüzden bir Tubittum ailesi olduk. Yani lafın kısası; Bizim dergimiz değil, sizin derginiz oldu. Basılı yayın organlarımız, Medya yayın organlarımız ve bunların yanı sıra; İran, Irak, Türkiye'de basılan Tubittum dergimizle hizmet ediyoruz. İran'da bulunan 9 bölgeye yani Tebriz, Tahran, Salmas, Urmiye ve birçok bölgeye dergi dağıtımlarımız gerçekleştiriyoruz. Şirketimiz, sürekli yeni projeler üreterek, ülkeler arasında iletişim ağı sağlamaktayız. İşletmemizde Turizm, Magazin, Makale, Yaşam, Eğitim, Ekonomi, İş İnsanları ve en önemlisi markaları okuyuculara ulaştırıyoruz. Etkin ve donanımlı 45 gönüllü 5 büro yöneticileriyle dergimizi ülkelere tanıtmaya devam ediyoruz. İran'da bulunan Ali Seyf, Sara Delazad yönetimiyle, İrak'ta Muhammedi Aydın, Türkiye'de Hikmetullah Yetkin, Eyşan Yetkin koordinatörlüğünde ve ekip çalışmalarımızı yürütmekteyiz. İran'da, Türkiye'de, Irak'ta bulunan iş insanlarını dergimizin kapağına konuk ederek, daha büyük kitlelere ulaşmalarını sağlıyoruz. Türkiye'de etkin basın yayın ve medya hizmetlerimizi yenilikçi projelerle okuyuculara ulaştırmaya devam ediyor. Her sayımızda Türkiye'nin 21 ilini, İran'ın 9 bölgesini, Irak'ın 1 bölgesini düşünerek içeriklerimizi oluşturmaktayız. Dergimizde herhangi bir siyasi davranış sergilenmemektedir. Ülkeler arasında menfaatlerin ve gelişimin oluşmasını sağlayan tarafsız dergidir. Her sayımızda ayrı bir slogan, ayrı bir proje ve en önemli özgün içerikler üreterek okuyucularımıza hizmet ediyoruz. Bunların yanı sıra; Turizmi daha etkin kılmak için ülkeler arasından gezi festivalleri, yer tanıtımları, İNFO'lar düzenleyerek, illerin ve bölgelerin tanıtımlarını da sağlamaktayız"  dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263