banner281
Öne Çıkanlar Tekirdağ Balıkesir Bilecik Sakarya operasyon

Yavuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlanıyor

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.  Önceki gün evinde ölü bulunan Yılmaz için öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi.

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ile Tansu Çiller de katıldı.

Cenaze töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da tabuta omuz verdi. Cenaze toprağa verilmek üzere Kanlıca Mezarlığı'na götürüldü.

OĞLUNUN TABUTUNU OMUZLADI

Cenazeyi hastaneye almaya gelen Mesut Yılmaz cezane aracına binerek camiye geldi. Mesut Yılmaz da tabuta omuz verdi. Berna Yılmaz  da oğlunun tabutuna dokundu, cami avlusuna kadar arkasından yürüdü. Yavuz Yılmaz'ın cenazesi cami avlusuna götürüldü.

Bu arada cenaze töreninin düzenleneceği cami çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Cami önünde bulunan Mahir İz Caddesi'nin bir bölümü demir bariyerlerle araç trafiğine kapatıldı. Yolun kullanmak isteyenler polis tarafından aranarak caddeye alındı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263