banner280
Öne Çıkanlar AA 2019 6 kişi 2018 2 ölü

Adıyaman'da uyuşturucu tacirlerine suçüstü

Adıyaman'da uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretini yaptığı iddia edilen şahıslar gözaltına alındı.ADIYAMAN (İGFA) – Alınan bilgiye göre, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ve koordinesinde yapılan çalışmada; Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada iki adrese operasyon düzenledi.

Ekipler, İmamağa Mahallesi Eski Samsat Caddesi Merkez Adıyaman adresinde ikamet eden K.Ö. ile Kapcami Mahallesi 1028 sokak Merkez Adıyaman adresinde ikamet eden M.A., isimli şahısların il dışından yüklü miktarda kubar esrar maddesi getirdiği ve bu maddeleri ikametinde sakladığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Söz konusu maddeleri Adıyaman’da bulunan bağımlı şahıslara sattıkları ve uyuşturucu maddeyi kullanmak için yer sağladığı iddia edilen adreslerde yapılan arama sonucunda,  M.A., isimli şahsın adresinde yapılan aramada evin çatı kısmına zulalı halde net ağırlığı 510.82 gram kubar esrar, yine yastık kılıfı arasına zula yapılmış halde net ağırlığı 7.56 gram kubar esrar maddesi ve 124.71 gram sentetik cannabinoid maddesi ve kenevir tohumu ele geçirildi.

Diğer şüpheli K.Ö. adlı şahsın evinde ise herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Şüpheli M.A. gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikatta emniyetteki ifadeleri ardından şahısların adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263