Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

Didim'de karaya oturan iki balıkçı teknesi kurtarıldı

Aydın'ın Didim ilçesinde fırtına ve lodos nedeni ile sürüklenerek karaya oturan iki balıkçı teknesi, vinç ve dalgıç yardımı ile kurtarıldı.(HÜRAYDIN GAZETESİ)- Aydın’ın Didim ilçesinde de etkili olan fırtına ve lodos nedeniyle iki balıkçı teknesi karaya oturdu.  Herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmayan olayda, teknelerden birinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. 

Didim ilçesinde dün sabaha karşı kızı 60 kilometreyi bulan lodos nedeni ile Sağtur Koyunda demirli bulunan Yunus Çınar ve Mehmet Akış’a ait 2 balıkçı teknesi sürüklenerek karaya oturdu. Karaya oturan balıkçı teknelerinin sahipleri kendi imkanları ile teknelerini kurtaramadılar. Yardım isteyen balıkçılar olay yerine gelen vinç ve dalgıçlar tarafından denize sürüklenmekte olan tekneleri kurtarıldı.

Her iki teknenin de su aldığı ve bir tanesinin ise sürüklenme nedeni ile büyük ölçüde maddi hasar oluştuğu bilgisine ulaşıldı. Bölgede olumsuz hava şartlarının devam edeceği ve bölgede bulunan balıkçı tekne sahiplerinin fırtına ve lodosa karşı tedbirli olmaları istendi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263