Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Novartis Onkoloji Türkiye Zahit Tiryaki tutuklama tarihi çarşılar

Kayseri Büyükşehir'de doğal gaz buluşması

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde, 16 ilçe belediye başkanı ve temsilcilerinin katıldığı doğal gaz yatırım toplantısı yapıldı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Büyükşehir Başkanlık Toplantı Salonu’nda Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Savruk başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 16 ilçe belediye başkanı ve temsilcileri bölgelerine ilişkin doğal gaz durumlarını gündeme getirdi.

SOCAR Türkiye Doğal Gaz İş Birimi Tarife, Yatırım ve Paydaş İlişkileri Direktörü Ertan Yıldız, ilçe belediye başkanları ile birlikte, her ilçeyi ayrı ayrı değerlendirdi ve planlamalardan bahsetti. 

Toplantıya, ilçe belediye başkanları ve SOCAR temsilcilerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman da katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yönetiminde yer aldığı, Büyükşehir Belediyesi’nin de ortağı olduğu Kayserigaz’ın önümüzdeki yıllarda yatırımlarının koordinasyon ve organizasyonu da masaya yatırılırken, doğru zamanda, doğru planlama ile yatırımların hayata geçirilmesi hedefleniyor.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263